Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Η ωραία περιφερόμενη …

«… Συμφωνία για την ενίσχυση της τουριστικής συνεργασίας ανάμεσα στην Ελλάδα και την Γαλλία υπεγράφη στη διάρκεια της επίσκεψης του γάλλου προέδρου Φρανσουά Ολάντ στην Αθήνα, όπως ανέφερε η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη μιλώντας στη διαδικτυακή τηλεόραση του ΑΜΠΕ.

Η κ. Κεφαλογιάννη εξήγησε ότι η συμφωνία είχε ήδη ξεκινήσει από μία δική της συνάντηση με την γαλλίδα ομόλογό της τον περασμένο Δεκέμβριο στο Παρίσι, όπου συζήτησαν για την ανάγκη να υπάρχει περαιτέρω συνεργασίας μεταξύ της Ελλάδας και της Γαλλίας «στον πολύ κρίσιμο, και για τις δυο χώρες, τομέα του τουρισμού».

ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ Η υπουργός Τουρισμού Ολγα Κεφαλογιάννη 20 Φεβ 2013

«Η Γαλλία είναι η ''νούμερο ένα'' τουριστική χώρα στον κόσμο, έχει μια καταπληκτική οργάνωση στον τουρισμό της, και αυτό πιστεύουμε ότι μπορεί να μας βοηθήσει και στην προσπάθεια που κάνουμε αυτή τη στιγμή για την αναδιοργάνωση του δημόσιου τομέα σε ό,τι έχει να κάνει με τον τουρισμό», υπογράμμισε…» (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2013).

 Ξέρετε κα Κεφαλογιάννη μου, δεν χρειάζονται διακρατικές συμφωνίες για να μαζευτούν τα σκουπίδια και να μάθουν οι έλληνες να μην τα πετούν όπου γουστάρουν.
 .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου