Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Η Δημοκρατία εξασφαλίζει την άνετη επικοινωνία των εγκληματιών …

Το χαμαιτυπείο η Ωραία Ελλάς ζει και βασιλεύει.

Η είδηση της ημέρας: «… Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης «απετράπη απόδραση του κρατουμένου στις φυλακές Τρικάλων Παναγιώτη Βλαστού. Η απόδραση αποπειράθηκε με χρήση εναέριου μέσου (ελικοπτέρου) περίπου στις 17.00 μ.μ, στο οποίο επέβαιναν συνολικά πέντε άτομα, ο χειριστής, δύο Έλληνες, ένας Αλβανός και ένας Ρουμάνος. Όλοι έφεραν βαρύτατο οπλισμό (καλάσνικοφ και αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς), ενώ φορούσαν αλεξίσφαιρα γιλέκα».

Σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης «το ελικόπτερο προσέγγισε τον προαύλιο χώρο της φυλακής και επιχείρησε ρίχνοντας ανεμόσκαλα να απελευθερώσει τον κρατούμενο Π. Βλαστό που εκείνη την ώρα βρισκόταν στο προαύλιο της πτέρυγας του» (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 24 Φεβρουαρίου 2013).

Έχουμε ξαναγράψει επί του  θέματος στις 8 Μαρτίου του 2012 (βλέπετε http://simpleandclear.blogspot.gr/2012/03/blog-post_8058.html ), αν και δεν πήγε το μυαλό μας και στους έγκλειστους στις φυλακές.

Πως γίνεται κκ. των υπουργείων Δικαιοσύνης, Προστασίας του Πολίτη, Εσωτερικών, και όλων των άλλων αχρείαστων, να έχουν όλοι οι κρατούμενοι εγκληματίες στις φυλακές προφανώς κινητά τηλέφωνα ενώ απαγορεύεται, ενώ χρειάζεται ΑΦΜ, φορολογική ενημερότητα, διεύθυνση κατοικίας και λογαριασμός εταιρείας κοινής ωφέλειας;

Και πως η Δικαιοσύνη δεν επεμβαίνει αυτεπαγγέλτως  εναντίων των επιόρκων, των διαπλεκομένων των λαμόγιων και των «κυρίων κυρίων» μαφιόζων που έχουν κοινωνικά σοβαρό πρόσωπο, πελάτες όμως τους εγκληματίες και διαπλοκή με όλα τα καθάρματα της κοινωνίας και του δημόσιου βίου;

Η αστυνομία μάλλον πρέπει επίσης να ρωτήσει για την άνετη και τη διευκολυνόμενη επικοινωνία των εγκληματιών με τους κολλητούς τους, τους Πυρήνες της Φωτιάς και τους συνοδοιπόρους τους. Προφανώς θα μάθουν πολλά.

Μήπως οι απόψεις μας στηρίζονται  σε λανθασμένη ενημέρωση; Αν ναι παρακαλούμε να αποκαταστήσετε την αλήθεια με επίσημη ακνακοιίνωση των αρμοδίων αρχών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου