Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

Αναστασιάδης: Οι πιο τραγικές στιγμές μετά το '74 …


«Ζούμε τις πιο τραγικές στιγμές από το 1974». Με αυτήν την φράση ο Κύπριος πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης προσέδωσε τον πλέον δραματικό τόνο στο διάγγελμά του προς τον κυπριακό λαό, στον οποίο απευθύνθηκε το βράδυ της Κυριακής.

Ο ίδιος κάλεσε τα πολιτικά κόμματα να επικυρώσουν τη συμφωνία του Eurogroup στη διάρκεια της ψηφοφορίας στην κυπριακή Βουλή, η οποία θα λάβει χώρα την Καθαρά Δευτέρα.

Έκκληση στα κοινοβουλευτικά κόμματα να αποφασίσουν αύριο κατά την ψήφιση του νομοσχεδίου για το «κούρεμα» των καταθέσεων «με γνώμονα το καλώς νοούμενο συμφέρον των πολιτών και της πατρίδας», απηύθυνε στο αποψινό διάγγελμα του ο Κύπριος πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης. Ωστόσο, έκανε σαφές ότι θα σεβαστεί απόλυτα την απόφαση της Βουλής…» (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, 17 Μαρτίου 2013).

Καλά αδέλφια μην κλαίτε με λυγμούς και μη σκίζετε τα ρούχα σας.

Το κούρεμα είναι μικρό και στο κάτω κάτω δείξτε τον πατριωτισμό σας και εσείς. Όχι μόνο ναι στα εισερχόμενα, αλλά και με λογική, ναι και στα εξερχόμενα.

Άλλωστε πρέπει κάποτε να μπει τάξη και στο δικό σας μαγαζί.

Ακολουθείστε τον Πρόεδρό σας και κινηθείτε με γνώμονα στο εθνικό συμφέρον και τη μελλοντική ευημερία σας  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου