Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Marc: Προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ στην παράσταση νίκης …

«… Προβάδισμα στην παράσταση νίκης και την εκτίμηση ψήφου καταγράφει το Μάρτιο ο ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Marc για λογαριασμό του Alpha.

Συγκεκριμένα, η αξιωματική αντιπολίτευση προηγείται στην παράσταση νίκης με ποσοστό 44,8% έναντι της Νέας Δημοκρατίας που καταγράφει  ποσοστό 36,2%.

Όσον αφορά στην εκτίμηση ψήφου, ο ΣΥΡΙΖΑ διατηρεί προβάδισμα με ποσοστό 28,4% έναντι 27,4% της ΝΔ. Ακολουθεί η Χρυσή Αυγή με ποσοστό 11,7%, το ΠΑΣΟΚ με 6,8%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με ποσοστό 6,6%, η Δημοκρατική Αριστερά με 5,7% και τέλος το ΚΚΕ με 5,3%...» (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2013).

Και όλα αυτά παρά τις τούμπες και το περιορισμένο λεξιλόγιο Τσίπρα, τις μπαρούφες και τις προκλήσεις Λαφαζάνη, τις συνεχείς προκλήσεις άγνωστων και πλήρως αναξιόπιστων βολευτών του, τη σιωπή των ποιο έξυπνων και την παντελή απουσία οποιουδήποτε επεξεργασμένου προγράμματος μελλοντικής κυβέρνησης.

Το μέλλον είναι ζοφερό και αλλοίμονο στους νέους και για αυτούς που πρέπει να ζήσουν και ονειρεύονται να ευδοκιμήσουν τα επόμενα χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου