Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Νέος γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ ο Δημήτρης Κουτσούμπας …

«… Νέος γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος, εξελέγη ο οικονομολόγος Δημήτρης Κουτσούμπας.

Ο κ. Κουτσούμπας διαδέχεται την Αλέκα Παπαρήγα μετά από  22 χρόνια στην ηγεσία του ΚΚΕ.

Έχει διατελέσει διεθυντής του Ριζοσπάστη και επικεφαλής του τομέα Διεθνών Σχέσεωνε του κόμματος και της Γραμματείας της Κεντρικής Επιτροπής. Μέλος του Πολιτικού Γραφείου πρωτοποθετήθηκε το 1991. Συμμετείχε ως υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές του 2000 και του 2007, στο νομό Βοιωτίας, χωρίς όμως να εκλεγεί…» (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ Κυριακή, 14 Απριλίου 2013).

Ερώτημα:

Τι γνωρίζουν οι έλληνες πολίτες για το νέο γραμματέα του ΚΚΕ;

Προφανώς δεν χρειάζεται να γνωρίζουμε τίποτε. Τα μαγειρεία του κόμματος εργάζονται πυρετωδώς και κατασκευάζουν αρχηγούς τηλεκατευθυνόμενους και κατάλληλους να συνεχίσουν την απαράμιλλη εξωπραγματική γραμμή/πολιτική.

Τα σοβιετικά πρότυπα ζουν και βασιλεύουν.

Καλές απεργίες και καταλήψεις, όλων και για όλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου