Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Αντ. Σαμαράς: Δεν υπάρχει ανάπτυξη χωρίς πολιτισμό …

«Δεν υπάρχει ανάπτυξη χωρίς πολιτισμό και πολιτισμός χωρίς ανάπτυξη», δήλωσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς μιλώντας σήμερα το πρωί στο Παγκόσμιο Πολιτιστικό Φόρουμ που διοργανώνει η πόλη Χαντζόοου και στο οποίο ήταν το τιμώμενο πρόσωπο. 

Ο Πρωθυπουργός ανέφερε ακόμη ότι «η αρμονία με το περιβάλλον είναι το ζητούμενο», καθώς, όπως είπε, «αρμονία σημαίνει αρετή, ευημερία και ομορφιά». (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ Σάββατο, 18 Μαΐου 2013).

Πολύ σωστά κ. πρωθυπουργέ.

Ασχοληθείτε επί τέλους και με τα σκουπίδια και λάβετε άμεσα μέτρα μια που το εντοπίσετε πλέον και το αναφέρετε και διεθνώς, κινδυνεύοντας να γίνεται ρεζίλι των σκυλιών. Και δυστυχώς είναι πλέον αργά και αυτόεξευτελίζεστε διεθνώς.

ΥΓ1: Εγώ στη θέση σας θα ζητούσα αμέσως μόλις ανάλαβα από τους ευρωπαίους εταίρους μας να κατασκευάσουν 3 εργοστάσια σύγχρονης τεχνολογίας (ας πούμε σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα ή Ηράκλειο) επεξεργασίας απορριμμάτων, παραχωρώντας όλες τις σχετικές πληρωμές των πολιτών προς τους δήμους. 
ΥΓ2: Μήπως μπορείτε να ζητήσετε να αναρτηθεί και πάλι η ευρωπαϊκή σημαία και στη Βουλή των Ελλήνων;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου