Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Προσπάθησαν να περάσουν κινητά τηλέφωνα στις φυλακές Λάρισας …

Ένας 67χρονος Έλληνας κι ένας 53χρονος Αλβανός συνελήφθησαν την Πέμπτη με την κατηγορία ότι εισήγαγαν κινητά τηλέφωνα στο Σωφρονιστικό Κατάστημα Λάρισας.
Όπως έγινε γνωστό, ο 53χρονος οδηγός φορτηγού μεταφορικής εταιρείας, ιδιοκτησίας του 67χρονου, μετέφερε στις φυλακές ένα ψυγείο, στο οποίο έκρυβε 15 κινητά τηλέφωνα, φορτιστές και κάρτες SIM. Το ψυγείο θα παραλάμβανε 41χρονος κρατούμενος, ο οποίος επίσης συνελήφθη.
ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ Λάρισα η καινοτομία καλπάζει 24 Μαίου 2013
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 41χρονος, έγκλειστος για διακεκριμένες κλοπές, κατοχή και προμήθεια ναρκωτικών είχε παραγγείλει το ψυγείο και τα κινητά με τα παρελκόμενά τους από 51χρονο συγγενή του, ο οποίος αναζητείται, με σκοπό να τα πουλήσει σε άλλους κρατουμένους των φυλακών. (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, Παρασκευή, 24 Μαΐου 2013).


Θαυμάσια.                            

Αυτές είναι πρότυπες φυλακές.

Ψυγεία, τηλεοράσεις, κινητά, καναπέδες, τζακούζι, γυναίκες, κέτερινγκ, πρόθυμους υπαλλήλους, υποδοχή κοινώς ρεσεψιόν, ιντερνέτ, NOVA, κλπ., κλπ.

Και μετά σου λένε ότι η Ελλάδα δεν καινοτομεί.

Εύγε στη δικαιοσύνη, στο υπουργείο Δικαιοσύνης, το υπουργείο ΠΡΟΠΟ, στο υπουργείο Εσωτερικών και σε όλους τους δημόσιους λειτουργούς που φροντίζουν  τις ψυχές που έχουν παρεκτραπεί και μεταμελημένοι θέλουν να επιστρέψουν στο ίσιο δρόμο της ανάπτυξης, της προσωπικής ανέλιξης και της ενσωμάτωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου