Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Παρέμβαση ΣτΠ για το σύστημα ιατρικών ραντεβού στον ΕΟΠΥΥ …

«… Προτάσεις για τη βελτίωση της λειτουργίας του νέου συστήματος ορισμού ιατρικών ραντεβού μέσω πενταψήφιων τηλεφωνικών γραμμών του ΕΟΠΥΥ κατέθεσε προς το υπουργείο Υγείας η Συνήγορος του Πολίτη Καλλιόπη Σπανού.

Συγκεκριμένα, μετά από διαμαρτυρίες πολιτών για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στην προσπάθειά τους να κλείσουν ραντεβού με ιατρούς του ΕΟΠΥΥ, στελέχη του Συνηγόρου διενήργησαν αυτοψίες στα υποκαταστήματα του Οργανισμού, προκειμένου να εντοπίσουν και να καταγράψουν τη φύση και την έκταση των καταγγελλόμενων προβλημάτων.

Κατόπιν των παραπάνω, με επιστολή που απηύθυνε προς την ηγεσία του υπουργείου, η κ. Σπανού πρότεινε τη δημιουργία ενός Συστήματος Ολοκληρωμένης Διαχείρισης των ιατρικών ραντεβού, το οποίο θα δίνει τη δυνατότητα στους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ να κλείνουν ιατρικά ραντεβού στα υποκαταστήματα του τελευταίου με αυτοπρόσωπη παρουσία και, επιπλέον, θα λαμβάνει υπόψη τις ακυρώσεις και τις τροποποιήσεις των ραντεβού, παρέχοντας σχετική ενημέρωση σε ασθενείς και ιατρούς…» (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, Τρίτη 02 Ιουλίου 2013).

Μάλλον χάσαμε τον μπούσουλα.

Το πρόβλημα και η λύση κα Σπανού μας είναι η Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας και όχι τα ιατρικά ραντεβού.

Επίσης και αφού θέλετε να ασχοληθείτε και με την υγεία των ελλήνων, γιατί δεν ασχολείστε και με την απαράδεκτη κατάσταση να μην υπάρχουν ιατρικοί φάκελοι για τους έλληνες;

Αλλά μάλλον και εσείς για το σύστημα δουλεύετε (και πρέπει να είναι και ο μισθός πολύ καλός!)  και δεν σας ενδιαφέρει τίποτε άλλο.

Κάνουμε άραγε λάθος;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου