Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Έξοδο των «μη επαρκών» υπαλλήλων ζητεί η Λαγκάρντ …

«… Μετά την Κομισιόν και η επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ έθεσε χθες θέμα περαιτέρω μείωσης του προσωπικού του δημόσιου τομέα, κυρίως με απολύσεις των μη επαρκών υπαλλήλων. Σε δηλώσεις της μετά τη συζήτηση του ελληνικού προγράμματος στο Εκτελεστικό Συμβούλιο του Ταμείου, το οποίο και ενέκρινε την εκταμίευση της δόσης των 1,72. δισ. η κ. Λαγκάρντ επισήμανε ότι η πρόοδος στις θεσμικές και διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις στον δημόσιο τομέα «δεν συμβαδίζουν με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα». Εκτίμησε ότι «οι προσπάθειες πρέπει να επικεντρωθούν στην εξασφάλιση της εξόδου ανειδίκευτου προσωπικού ώστε να δημιουργηθεί χώρος και να προσληφθεί νέο προσωπικό με τα κατάλληλα προσόντα» και πρόσθεσε ότι «οι βαθύτερες μεταρρυθμίσεις στο Δημόσιο είναι ζωτικής σημασίας για να ολοκληρωθεί η αναγκαία δημοσιονομική προσαρμογή» (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 31 Ιουλίου 2013).

Τι ντροπή να τα λέει η κα  Λαγκάρντ και οι ξένοι και εμείς να τους ανεχόμαστε, να τους υπερασπιζόμαστε, να τους χαϊδεύουμε και να τους κανακεύουμε μη τυχόν και χάσουμε το δείγμα και τα καταπληκτικά γονίδιά τους.

Ο ζωολογικός κήπος ΔΗΜΟΣΙΟ πρέπει να εκκαθαριστεί από όλα τα παρασιτικά και επικίνδυνα ζώα και τη κόπρο τους, που συσσωρεύτηκε από το τερματισμό του εμφυλίου πολέμου μέχρι σήμερα.

Αλλά πρέπει  να προσαχθούν και στη δικαιοσύνη όλα τα παράλογα επί κεφαλής ζώα που δημιούργησαν το ζωικό βασίλειο της δημόσια διοίκησης, για να υπάρχουν άνθρωποι που πληρώνονται χωρίς να εργάζονται, που η μόνη απασχόλησή τους είναι να λαδώνονται, να κάνουν  ίντριγκες, εγκληματικές ενέργειες και νομοθετικές ρυθμίσεις υπέρ εαυτών και αλλήλων.

ΥΓ: Προφανώς κ κα Λαγκάρντ έχει στο μυαλό της και μιλά ευθέως και για τιτάνα Παπουτσή.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου