Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Ταυτοποίηση τριών ατόμων για την επίθεση στο Πέραμα …

«… Τρία άτομα έχουν ταυτοποιηθεί ότι συμμετείχαν στην χθεσινή επίθεση στο Πέραμα εναντίον ομάδας μελών του ΚΚΕ κατά τη διάρκεια αφισοκόλλησης, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό εννέα ατόμων.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής επιχείρησης που έλαβε χώρα το απόγευμα στην περιοχή έγιναν 24 προσαγωγές. Τα τρία άτομα που έχουν ταυτοποιηθεί αναζητούνται από την κρατική ασφάλεια, προκειμένου να συλληφθούν στο πλαίσιο του αυτοφώρου που λήγει αύριο το μεσημέρι.

Συνεργείο του ΚΚΕ που πραγματοποιούσε αφισοκόλληση στο Πέραμα κατήγγειλε ότι δέχθηκε χθες στις 23.55 επίθεση από ομάδα περίπου 50 Χρυσαυγιτών. Σύμφωνα με την αστυνομία, ομάδα 50 ατόμων επιτέθηκε με λοστούς και καδρόνια σε περίπου 30 άτομα που έκαναν αφισοκόλληση στη λεωφόρο Δημοκρατίας στο Πέραμα…» (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, . Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2013).

Εγώ βλέπω οργανωμένους στρατούς να κάνουν ότι γουστάρουν στην Ελλάδα.

Και όλοι προφανέστατα παρανομούν.

Πότε θα εφαρμοστούν οι νόμοι κα Δικαιοσύνη, κκ. Εισαγγελείς, κύριοι του Υπ. ΠΡΟΠΟ, κκ. αρμόδιοι; Και ως πότε θα υπομένουμε αγόγγυστα τις μεγάλες και άχρηστες δαπάνες;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου