Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Λάμψη στο κέντρο της πόλης με το αφιέρωμα στην Μαρία Κάλλας …

Πάνω από 5.000 θεατές στις εκδηλώσεις για την ελληνίδα ντίβα της όπερας
«… Μια διαφορετική Αθήνα γνώρισαν οι χιλιάδες κάτοικοί της το απόγευμα της Κυριακής, με αφορμή το μεγάλο αφιέρωμα την Εθνικής Λυρικής Σκηνής (ΕΛΣ) στην Μαρία Κάλλας.

Το κέντρο της πόλης ζωντάνεψε με έναν πρωτόγνωρο τρόπο. Μουσείο Ακρόπολης, Σκάλες Ηρωδείου, Πλατεία Αγίων Ασωμάτων, Πλατεία Κοτζιά, Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, πέντε σταθμοί μιας διαδρομής την οποία περπάτησαν πάνω από 5.000 άνθρωποι, για να τιμήσουν την κορυφαία ελληνίδα ντίβα της όπερας, από τον θάνατο της οποίας συμπληρώνονται 36 χρόνια.

Η βραδιά κορυφώθηκε στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο στην Πατησίων λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι της Μαρίας Κάλλας, με την Ορχήστρα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και τις σοπράνο Δήμητρα Θεοδοσίου, Τσέλια Κοστέα, Έλενα Κελεσίδη, σε μουσική διεύθυνση του καλλιτεχνικού διευθυντή της ΕΛΣ Μύρωνα Μιχαηλίδη…» (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2013).

Εύγε στον εκλεκτό κ. Μιχαηλίδη και σε όλους τους συνεργάτες του συντελεστές.

Ελπίζουμε οι καινοτομίες του κ. Μιχαηλίδη να βρουν πολλούς μιμητές και ακόμα καλύτερους καλλιτεχνικούς δρόμους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου