Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

28η Οκτωβρίου 1940 – 28η Οκτωβρίου 2013 …

Τότε είχαν πενιχρά μέσα, αλλά υψηλό φρόνημα, αγάπη για την πατρίδα, την οικογένεια, το έθνος και το μέλλον τους. Και τα κατάφεραν.

Ο αγώνας και η θυσία των ελλήνων το 1940 προκαλεί δέος, συγκίνηση και ηθική ανάταση. Οι αναφορές φέρνουν και δάκρυα στα μάτια και ευγνωμοσύνη τις καρδίες και τις ψυχές μας για τους έλληνες που θυσιαστήκαν, χωρίς να περιμένουν ανταμοιβή.

Η σημερινή Ελλάδα προκαλεί θλίψη, κατάθλιψη, απαισιοδοξία και έντονο προβληματισμό. Ο λαός βαθειά διχασμένος ονειρεύεται τα παλιά πλούτη και τις αρπαχτές του χτες και δεν μπορεί ακόμα να ησυχάσει και να βρει το δρόμο του.

Και οι ηγεσίες λαδιάρικες, άχρηστες, άξεστες, ανόητες, υπόλογες για εγκλήματα και καταστροφή του εθνικού πλούτου και τουκοινωνικού ιστού, γαντζωμένες στην εξουσία ονειρεύονται και αυτές την πλήρη και άνευ όρων επικράτηση τους, εις τον αιώνα τον άπαντα.

Η Ελλάδα χρειάζεται ένα νέο έπος και οι νέοι να αναδειχτούν σε κινητήρια δύναμη ελπίδας και αποφασιστικότητας. Έτσι φαντάζομαι μας ονειρεύονται οι ήρωες του 1940 από τους χλοερούς τόπους στους οποίους αναπαύονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου