Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Νέα επίθεση Β. Πολύδωρα στην κυβέρνηση για τη φορολόγηση των αγροτεμαχίων …

« … Νέα κριτική για τη φορολόγηση των αγροτεμαχίων ασκεί με άρθρο του στην κυβέρνηση ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Βύρων Πολύδωρας. Σε σημερινό του άρθρο με τίτλο «Δημεύουν τα χωράφια μας», ο κ. Πολύδωρας  τονίζει ότι «τα χωράφια των Ελλήνων δεν είναι φορολογητέα ύλη, είναι συστατικό ζωής, του Έλληνα και απόδειξη της ιστορικής επιβίωσής του».

«Είναι η ψυχική σύνδεση του Έλληνα με την έννοια του Συνταγματικού δικαίου «εδαφική ακεραιότητα»… Δεν συνδέεται ο Έλληνας πολίτης με την πατρίδα του μέσω του «τραπεζικού του λογαριασμού… Αλλά συνδέεται με την πατρίδα του μέσω του χωραφιού του, στο χωριό του, στον τόπο των προγόνων του» τονίζει …» (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου 2013).

Μαζί σου στο αντάρτικο Καπετάν Βύρωνα.

Τώρα κατανοούμε τη στρατηγική σου σκέψη και το όραμά σου για την ανασύσταση της Αγροφυλακής.

Συγχώρεσέ μας που δεν τα κατανοήσαμε ενωρίτερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου