Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Κόντρα κυβέρνησης – αντιπολίτευσης για τα ψηφιακά κανάλια …

«… Αντιπαράθεση ανάμεσα στην κυβέρνηση και την αντιπολίτευση ξέσπασε στη Βουλή για την παροχή άδειας ψηφιακής εκπομπής στα ήδη εκπέμποντα ιδιωτικά κανάλια. Η ρύθμιση είχε ενταχθεί στο άρθρο 18 του νομοσχεδίου για την υγεία.

«Είναι «δώρο» ολκής, που συμπυκνώνει τη διαφθορά και τη διαπλοκή στη χώρα», εκτίμησε η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζ. Κωνσταντοπούλου, υποστηρίζοντας ότι «η Βουλή είναι στον αυτόματο πιλότο και «ξεπλένει» και επικυρώνει παντός είδους ανομήματα κατά πλειοψηφία».

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Β. Καπερνάρος είπε ότι το άρθρο 18 εμμέσως αναγνωρίζεται ότι οι τηλεοπτικοί σταθμοί, οι οποίοι ως γνωστόν δεν έχουν άδεια, λειτουργούν νομίμως. «Αυτά είναι κόλπα που τα έκαναν οι φακίρηδες στις Ινδίες και συνεχίζουν να τα κάνουν τώρα», σχολίασε.

Παρά την αντίδραση της κυβέρνησης η Ζ. Κωνσταντοπούλου επέμεινε: «επιχειρείτε την ανομία δεκαετιών να την «ξεπλύνετε» με ένα άρθρο νομοσχεδίου του Υπουργείου Υγείας; Γιατί αγνοείτε τις συστάσεις και τις αποφάσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αφού μάλιστα επικαλείστε την υποτιθέμενη ευρωπαϊκή διάσταση της πολιτικής σας; Γιατί δεν κάνατε ένα νομοσχέδιο για να γίνει κανονική συζήτηση στην αρμόδια Επιτροπή για τα θέματα της ραδιοτηλεόρασης; Γιατί δεν επιτρέπετε στην ΕΡΤ να εκπέμψει, αλλά μάλιστα ρίξατε για δεύτερη φορά «μαύρο», παρεμβαίνοντας ως Κυβέρνηση στην ιδιωτική συμφωνία που είχε η ΠΟΣΠΕΡΤ με το δορυφόρο και κόβοντας το αναλογικό σήμα, αποκόπτοντας έτσι τις ακριτικές περιοχές, τους Έλληνες της διασποράς και τους Έλληνες ναυτικούς από την αναμετάδοση της ΕΡΤ; …» (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2013).

Τι είναι αυτά τα πράγματα που ακούγονται. Αλήθειες ή ψέματα αδιάφορο.

Είναι ντροπή και δεν τιμούν κανένα.

Το συμπέρασμα των πολιτών είναι ένα και μόνο: διαπλοκή, ξέπλυμα, παρέες, διασπάθιση δημοσίου χρήματος, ημέτεροι, κολλητοί, υπουργοί σε διατεταγμένη υπηρεσία. Με μια λέξη βόθρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου