Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Απομάκρυνση μη αναγκαίων σημάτων ΣΤΟΠ …

Σε πολλά σημεία τα σήματα ΣΤΟΠ που έχουν τοποθετηθεί, σε συνδυασμό με τη απόλυτα παραβατική συμπεριφορά των ελλήνων οδηγών να τα παραβιάζουν ασύστολα, είναι αιτίες πρόκλησης ατυχημάτων και ίσως με μοιραίες συνέπειες για τους νομοταγείς πολίτες που τηρούν το ΚΟΚ. 

Η προκλητική δε συμπεριφορά των επαγγελματιών οδηγών είναι πρωτοφανής. Πρωταθλητές στο σπορ της παραβίασης είναι οι οδηγοί των αστικών λεωφορείων και ακολουθούν (κατά βούληση οι ταξιτζήδες).

Σε αυτές τις περιπτώσεις η σύγκρουση από πίσω είναι συχνή και εκτός των υλικών ζημιών μπορεί να έχει και μοιραίες επιπτώσεις για τους επιβάτες των προπορευόμενων οχημάτων.

Χαρακτηριστική περίπτωση παραλογισμού είναι τα ΣΤΟΠ για τους εισερχόμενους σε πλατείες. Οι εισερχόμενοι έχουν προτεραιότητα, αλλά η τοποθέτηση ΣΤΟΠ αναιρεί την από δεξιά προτεραιότητα. Άλλο παραλογισμό του ΚΟΚ, σε αντίθεση με τον υπόλοιπο πολιτισμένο κόσμο.

Πρόσφατα παρατηρήσαμε την απομάκρυνση του σήματος ΣΤΟΠ για τους εισερχόμενους στον κόμβο Γλυκών Νερών. Τουλάχιστον αποκαθίσταται ο ΚΟΚ, αλλά και πάλι είμαστε της άποψης ότι κάνουμε του κεφαλιού μας (όπως είπαμε παραπάνω).

Τα σήματα ΣΤΟΠ για τους εισερχομένους σε πλατείες πρέπει να αντικατασταθούν με ανάποδο τρίγωνο, παραχώρησης προτεραιότητας στους κινούμενους επί της πλατείας, ευθυγραμμιζόμενοι με τα ευρωπαϊκά πρότυπα.

ΥΓ: Δείτε και το σχετικό  http://simpleandclear.blogspot.gr/2013/01/blog-post_8453.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου