Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Ακροβασίες Αρβανιτόπουλου στην Παιδεία …

«… Με ακύρωση, στην πράξη, του μέτρου της διαθεσιμότητας και ανατροπή του νόμου–πλαισίου για τα ΑΕΙ, επιχειρεί ο υπουργός Παιδείας, έπειτα από 12 εβδομάδες «λουκέτου» στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο λόγω της απεργίας των διοικητικών τους υπαλλήλων, να άρει το αδιέξοδο και να σώσει το εξάμηνο στα δύο εμβληματικά εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας.


Επειτα από 12 εβδομάδες με το Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Μετσόβιο Πολυτεχνείο κλειστά λόγω της απεργίας των διοικητικών τους υπαλλήλων, ο υπουργός Παιδείας κ. Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος αποφάσισε να δεχθεί να κάνει διάλογο μαζί τους! Βέβαια, πλέον ο διάλογος θα είναι σε έωλη βάση και με παλαιοκομματικά χαρακτηριστικά, καθώς ο κ. Αρβανιτόπουλος προσπαθεί να εξέλθει του αδιεξόδου στο οποίο ο ίδιος οδηγήθηκε με τα λάθη του. Επί 12 εβδομάδες αρνήθηκε να προχωρήσει σε διάλογο με ξεκάθαρες θέσεις, ενώ δεν κατάφερε να θωρακίσει την αξιοπιστία της αξιολόγησης των διοικητικών υπαλλήλων …» (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, 27 Νοεμβρίου, 2013).

Ο κύριος είναι παντελώς άχρηστος, χωρίς γνώσεις, λογική και συνέπεια.

Παλαιοκομματικός της κακίας ώρας.

Να πάει άμεσα σπίτι του και να διωχθεί ώστε να επιστρέψει τις δαπάνες πολιτών και κράτους που δημιούργησε τη τακτική του – αφήστε την ηθική βλάβη και τις παρενέργειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου