Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Πληροφορίες, απόψεις, μηνύματα …

Μας εντυπωσίασαν 3 άρθρα στην ίδια σελίδα της εφημερίδας ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ της 26ης Οκτωβρίου 2013.

  1. «Μια ορισμένη ιδέα της Ευρώπης», του κ. Τάκη Θεοδωροπουλου
  2. Το αιώνιο «Γερμανικό Ζήτημα», του κ. Πέτρου Παπακωνσταντίνου
  3. Οι 58, το ΠΑΣΟΚ και η Ελιά, του κ. Γιώργου Παγουλάτο

Είμαστε της άποψης ότι πρέπει  να διαβαστούν από όλους τους εχέφρονες πολίτες και να προσπαθήσουν να φανταστούν το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ενώσεως και φυσικά το δικό μας.

Είναι εξαιρετικά απογοητευτικό ότι  η Ελλάδα, βαθιά πληγωμένη από την οικονομική κρίση εμφανίζεται στην κυριολεξία «ψόφια», κυρίως με ευθύνη της άθλιας πολιτικής της ηγεσίας που προσπαθεί απεγνωσμένα να διασώσει το τομάρι της αδιαφορώντας για οτιδήποτε άλλο.

Αλήθεια ποιοι είναι οι έλληνες εκπρόσωποι στα διάφορα συμβούλια, επιτροπές και δεξαμενές σκέψης της ΕΕ; Και να υπάρχουν υπαρκτά πρόσωπα ποιο είναι το βιογραφικό τους και ποιες αρχές, απόψεις, πολιτικές και στρατηγικές προβάλλουν και υπερασπίζονται;

Ακόμα, ακόμα δεν γνωρίζουμε τίποτε για την Ελληνική Προεδρεία της ΕΕ, τον κατάλογο των θεμάτων που προωθεί και τους στόχους που έχουμε, αν έχουμε.

Φαίνεται ότι κανείς αρμόδιος δεν ενδιαφέρεται να ενημερώσει τους Έλληνες πολίτες, ίσως γιατί δεν έχουν πρόγραμμα και δεν έχουν απόψεις.



Πάμε κατά διαβόλου. Ιδανικοί αυτόχειρες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου