Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Καταγράφω εμπειρίες, δεν επιστρέφω στην πολιτική σκηνή, λέει ο Γ.Παπανδρέου για το ερωτηματολόγιό του …

«… Μια «αυθεντική καταγραφή γεγονότων και προσωπικών εμπειριών», για την περίοδο 2009-2011, έχει ζητήσει, ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου,από υπουργούς των κυβερνήσεών του, με την ευκαιρία συμπλήρωσης τεσσάρων ετών, στις αρχές Οκτωβρίου, από την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας από το ΠΑΣΟΚ. 
Αυτό αναφέρεται, μεταξύ άλλων, σε ενημερωτικό σημείωμα του Γραφείου του πρώην πρωθυπουργού, το οποίο κυκλοφόρησε, με αφορμή σενάρια, που χαρακτηρίζονται «ευφάνταστα» και είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας, και τα οποία φέρουν τον κ. Παπανδρέου να επιδιώκει την επάνοδό του στα πολιτικά πράγματα της χώρας.

Όπως αναφέρεται στο ενημερωτικό σημείωμα «υπάρχει ένα «πολύτιμο κεφάλαιο από τις εμπειρίες της πιο δύσκολης περιόδου των τελευταίων δεκαετιών για τη χώρα». Υπάρχει επίσης, αναφέρεται, η απόσταση δύο ετών από την αποχώρηση του ίδιου του κ. Παπανδρέου από την πρωθυπουργία και τη δημιουργία της πρώτης κυβέρνησης συνεργασίας …» (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, 16 Νοεμβρίου 2013).

Κρείττον του λαλείν το σιγάν, Γιώργο μου. Αλλά προφανώς κάποιος πρέπει να σου το μεταφράσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου