Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Ερώτηση για το ενδεχόμενο διαστημικών εκτοξεύσεων από το αεροδρόμιο Καλαμάτας …

«… Ερώτηση σχετικά με το ενδεχόμενο το αεροδρόμιο της Καλαμάτας να γίνει βάση εκτόξευσης επανδρωμένων πυραύλων στο Διάστημα για τουριστικούς λόγους, κατέθεσε ο Βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Β. Καπερνάρος.

Ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων και ελπίζουμε ο πρώτος διαστημοτουρίστας κ. Βασίλης Καπερνάρος. 

Το υπουργείο Ανάπτυξης απάντησε γραπτώς ότι, όπως ενημερώθηκε από το Invest in Greece, μέχρι σήμερα δεν έχει περιέλθει σε γνώση του οποιαδήποτε επενδυτική πρόταση που να αφορά στον τομέα της Αεροδιαστημικής στην Ελλάδα.

Το υπουργείο Υποδομών επισημαίνει ότι χρειάζεται οικονομοτεχνική μελέτη κόστους-οφέλους και σκοπιμότητας, δεδομένου ότι μια τέτοια αλλαγή χρήσης θα απαιτήσει υποδομές, επεκτάσεις και έργα κόστους αρκετών εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ, ενώ παράλληλα και αυτή τούτη η λειτουργία και συντήρησή τους θα πρέπει να εξετασθεί πολύ σοβαρά, σε σχέση με την ανάπτυξη τέτοιων υποδομών επί τη βάσει ευρωπαϊκών και διεθνών κανονισμών …» (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2013).

Να ένας άνθρωπος που βλέπει μακριά.

Αλλά εμάς μας φαίνεται ότι πρόκειται για διάλογο σε τρελοκομείο – μετά συγχωρήσεως!

Ας είναι πάντως καλά γιατί γελάσαμε.

Ωστόσο προτείνουμε να είναι ο κ. Καπερνάρος ο πρώτος διαστημοτουρίστας από το κοσμοδρόμιο Καλαμάτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου