Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Ένα ιστιοφόρο με ανοιχτά πανιά το λογότυπο της ελληνικής Προεδρίας της ΕΕ …

«… Σε μια εκδήλωση στο αμφιθέατρο «Γιάννος Κρανιδιώτης» του υπουργείου Εξωτερικών παρουσιάστηκε σήμερα από τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό εξωτερικών Ευάγγελο Βενιζέλο και τον υφυπουργό Εξωτερικών Δημήτρη Κούρκουλα το λογότυπο - η επικοινωνιακή σφραγίδα - της επικείμενης Ελληνικής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ το πρώτο εξάμηνο του 2014.

Το ύφος της εκδήλωσης ήταν «απλό, λιτό και ουσιαστικό», όπως άλλωστε φιλοδοξεί η χώρα μας να είναι και η Προεδρία της στο Συμβούλιο της ΕΕ το πρώτο εξάμηνο του 2014.

Kαταλήγοντας, ο κ. Βενιζέλος υπενθύμισε ότι έχει ήδη ενεργοποιηθεί ο επίσημος λογαριασμός της Προεδρίας μας στο twitter, καθώς και η προσωρινή ιστοσελίδα της Προεδρίας (www.gr2014.eu  ), ενώ ευχαρίστησε το Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Συστημάτων Επικοινωνιών και Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου αλλά και την ηγεσία και τα στελέχη της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας που δούλεψαν σκληρά για μία ποιοτική και καλαίσθητη παρουσία της Ελληνικής Προεδρίας στο διαδίκτυο. Επίσης, αναφέρθηκε και στην σημαντική συμβολή του εκπροσώπου του Υπουργείου Εξωτερικών κ.Κωνσταντίνου Κούτρα, ο οποίος θα είναι και εκπρόσωπος της Ελληνικής Προεδρίας …» (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, 25 Νοεμβρίου 2013).

Βρήκαμε το λογότυπο ενδιαφέροντα. Θα πρέπει όμως να αναληφθεί εκστρατεία ενημέρωσης των λαών της Ευρωπαϊκής Ενώσεως για τους συμβολισμούς που περιέχει, γιατί δεν είναι προφανείς.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία και μακάρι να είναι η εκκίνηση για ένα καλύτερο και πλέον αισιόδοξο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου