Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Ντοκιμαντέρ για την αντιμετώπιση της μάστιγας των τροχαίων …

«… Μήνυμα ευαισθητοποίησης για την αντιμετώπιση της μάστιγας των τροχαίων, με αποδέκτες κυρίως τους νέους, στέλνει ταινία διάρκειας 50 λεπτών, με τίτλο «Σκέψου», η οποία αναμένεται να παρουσιαστεί σύντομα.
 
Με τη χρηματοδότηση του δήμου Αποκορώνου Χανίων, δύο νέοι που κατάγονται από τα Χανιά, ο Μπάμπης Γαλανάκης και ο Κώστας Παπαζαχαριουδάκης, «δανείστηκαν» για τίτλο ένα απόσπασμα από την ποίηση του Γιάννη Ρίτσου «Σκέψου η ζωή να τραβάει τον δρόμο της και εσύ να λείπεις…» και δημιούργησαν την ταινία …» (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, Τετάρτη, 04 Δεκεμβρίου 2013).

Καλές όλες οι προσπάθειες. Αλλά όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος», έλεγαν οι παλιοί.

Και σήμερα δεν πίπτει τίποτε. Ούτε λόγος, ούτε ράβδος.

Η καθ΄ ύλην αρμοδία Τροχαία και κυρίως η ηγεσία της περί άλλα τυρβάζει και φαίνεται το μόνον που την ενδιαφέρει είναι οι προαγωγές, οι δημόσιες σχέσεις κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα και κάποιο άλλα παρόμοια.

Έχουμε γράψει επανειλημμένως στο Ημερολόγιο, αλλά κανενός το αυτί δεν ιδρώνει.

Να βγει η ηγεσία της Τροχαίας και να εξηγήσει στους πολίτες τη στρατηγική της, το ρόλο της και το πρόγραμμα της για την αντιμετώπιση της άθλιας συμπεριφοράς των ελλήνων οδηγών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου