Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Ελληνική Προεδρία με πλήρη απουσία των Ελλήνων Πολιτών …

Κάποτε θέλουμε ως πολίτες η ηγεσία μας να μας εκπλήξει ευχάριστα και να μας κάνει να νοιώθουμε ότι μας υπολογίζει, μας σέβεται, ενθαρρύνει τη συμμέτοχη μας, ακούει τις προτάσεις μας, τις υποδείξεις μας και δεν εξοργίζεται με τη γκρίνια μας και τα παράπονά μας.

Είχαμε την ελπίδα ότι η Ελληνική Προεδρία θα έδινε σημαίνουσα θέση στους πολίτες και της Ελλάδος και της Ευρώπης και θα τους υπολόγιζε ως σημαντικούς συνεργάτες και υποστηριχτές.

Τίποτε από όλα αυτά δε συνέβη, δε συμβαίνει και δεν πρόκειται να συμβεί.

Αλλά, τα ίδια και τα ίδια. Ηγεσία και κράτος πεπαλαιωμένα και αντιδραστικά. Τίποτε σύγχρονο, καμία καινοτομία.

Η Ελληνική Προεδρεία θα είναι μια συμβατική προεδρία τεχνοκρατών και εμπίστων χωρίς τη παραμικρή ενημέρωση των πολιτών και τη παραμικρή συνδρομή και συνεργασία τους.

Ελπίζουμε ωστόσο ο απολογισμός να είναι θετικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου