Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Σταθμοί «ανεφοδιασμού» των ανδρών της Ελληνικής Αστυνομίας …

Δεν είναι ωραίο το θέαμα των ανδρών της ελληνικής αστυνομίας να στέκονται έξω από καταστήματα διάθεσης καφέ, αναψυκτικών κλπ., με τον καφέ στο χέρι, έστω και αν πρόκειται για αναγκαία στάση είτε λόγω κόπωσης, είτε λόγω σωματικής ανάγκης είτε λόγω ανασύνταξης της ομάδας και προπαρασκευής για τα επόμενα βήματα.

Προτείνουμε να δοθεί από την Ελληνική Αστυνομία ειδικό σήμα, σε καταστήματα ανά την επικράτεια, με τη σύμφωνη γνώμη των επιχειρηματιών, στα οποία θα μπορούν οι αστυνομικοί εν υπηρεσία να σταθμεύουν επ΄ ολίγον. Έτσι η κατανάλωση αναψυκτικών ποτών από τους αστυνομικούς δεν θα θεωρείται «κοπάνα» ή παραβίαση κανόνων. 

Φανταζόμαστε ότι και οι κακοποιοί θα αποφεύγουν τα εν λόγω σημεία, μόνο βλέποντας τα ειδικά σήματα, ενώ πιστεύουμε ότι θα έχει και θετικό αντίκτυπο στους πολίτες. 

Περιοριζόμαστε επί του παρόντος σε αυτά τα ολίγα. Αν η πρότασή μας γίνει δεκτή κατ’ αρχάς, το υπουργείο Δημοσίας Τάξεως και Προστασίας του Πολίτη μπορεί να επεξεργαστεί τις λεπτομέρειες του σχεδίου, ώστε να είναι αποτελεσματικό και αποδεκτό από όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου