Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Έκπληξη …


Θεωρούμε πολύ σημαντικό ότι ο κ. Δραγασάκης, σημαίνον στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και από ότι καταλαβαίνουμε επί κεφαλής της σχεδιαζόμενης οικονομικής πολιτικής του κόμματος του, αποφάσισε να αρθρογραφήσει στην Κ, μια και το κομματικό όργανο «Αυγή» μάλλον δεν το διαβάζει κανείς (κυκλοφορία 6.000 φύλλα, περίπου).

Νομίζουμε  ότι η ποιο σημαντική παράγραφος του άρθρου είναι «Στην κατεύθυνση αυτή εργάζεται ήδη ο ΣΥΡΙΖΑ. Και σύντομα φιλοδοξεί, με βάση τις επεξεργασίες του, να συμβάλλει στο άνοιγμα ενός μεγάλου διαλόγου με ευρύτερες κοινωνικές και επιστημονικές δυνάμεις, ακόμη και παράγοντες της πολιτικής και της δημόσιας ζωής …». 

Αναμένουμε εναγωνίως να διαβάσουμε τα σχετικά κείμενα και να ενημερωθούμε για τις πραγματικές απόψεις του ΣΥΡΙΖΑ σε όλα τα θέματα διακυβέρνησης. Και ελπίζουμε αυτό να γίνει άμεσα.

ΥΓ: Θεωρούμε επίσης σκόπιμο να δημοσιευτεί το πλήρες βιογραφικό σημείωμα του κ. Δραγασάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου