Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

Λογαριασμοί καταθέσεων πολιτών υπέρ των νοσοκομείων …

Οι περισσότεροι φορείς ιδιωτικού δικαίου που ενεργοποιούνται στη  παροχή φροντίδων και υγείας σε αναξιοπαθούντες και χειμαζόμενους έχουν δημιουργήσει στις τράπεζες λογαριασμούς, στους οποίους οι πολίτες μπορούν να καταθέσουν ότι προαιρούνται υπέρ των σκοπών των φορέων αυτών.

Το ερώτημα είναι γιατί δεν κάνουν το ίδιο και τα νοσοκομεία (και κατ΄ επέκταση και όλοι οι άλλοι φορείς του δημοσίου που παρέχουν υπηρεσίες στους πολίτες).
Λέτε να πάρουμε απάντηση ή και να δούμε την άμεση υλοποίηση της προτάσεώς μας;

Επισημαίνουμε ακόμα ένα σχετικό θέμα: Έχοντας χρόνιο πρόβλημα υγείας, πηγαίνουμε συχνά στα νοσοκομεία και διαπιστώνουμε ότι δεν θέλουν να καταβάλουμε τα 5 € του εισιτηρίου. Δεδομένου ότι έχουμε την οικονομική δυνατότητα να καταβάλουμε το ποσό αυτό, επιμένουμε και με δυσκολία πείθουμε τους υπαλλήλους να το εισπράξουν. Στον τομέα αυτό πρέπει  να ενθαρρύνονται οι πολίτες να καταβάλλουν το ποσό των 5 €, αν μπορούν. Τα χρήματα είμαστε σίγουροι ότι θα πιάσουν τόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου