Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

ΚΕΠ Υγείας σε 14 Δήμους …


«… Τη δημιουργία ΚΕΠ Υγείας ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων Προαγωγής Υγείας Γιώργος Πατούλης (κέντρο).
Τη δημιουργία ΚΕΠ Υγείας, στα οποία οι κάτοικοι 14, σε πρώτη φάση, δήμων, θα έχουν τη δυνατότητα υποβάλλονται σε εξετάσεις προσυμπωματικού ελέγχου, ανακοίνωσαν ο πρόεδρος του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων Προαγωγής Υγείας Γιώργος Πατούλης μαζί με 13 δημάρχους …» (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, Τρίτη, 04 Φεβρουαρίου 2014).

Η εγκληματική κατασπατάληση των χρημάτων του ΕΣΠΑ συνεχίζεται αμείωτη.

Τι νόημα έχουν οι παράλληλες υποδομές όταν η κυβέρνηση προσπαθεί να δημιουργήσει σοβαρή και αξιόπιστη πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, καταργώντας άλλες όπως ΙΚΑ, ΝΑΤ, κλπ.; Η πρωτοβουλία Πατούλη είναι καταδικαστέα και εκθέτει και τον ίδιο (και ως πρόεδρο του ΙΣΑ) και τη κυβέρνηση και ιδιαίτερα τον υπουργό Υγείας.

Βέβαια είναι γνωστό τοις πάσι ότι ο κ. Πατούλης έχει πολιτικές φιλοδοξίες και κάνει ότι του προσφέρεται, για να εμφανίζει κοινωνικό πρόσωπο και ικανότητες ηγέτη.

Γιατί όμως συμφωνούν η ΕΕΕ και η Ομάδα Δράσης; Χαμένα χρήματα και απαράδεκτες πρακτικές εν μέσω κρίσεως.

Αναμένουμε εξηγήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου