Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Επικυρώθηκε η ποινή του Τ. Μαντέλη …

«… Το Μάιο του 2010 ενώπιον της εξεταστικής επιτροπής ο Τάσος Μαντέλης
Λαδιάρης καθ' ομολογία του. Άξιος θαυμασμού. 
(φωτ. αρχείου)

κατέθεσε ότι ήταν αποδέκτης δύο εμβασμάτων ύψους 200.000 και 250.000 μάρκων σε τραπεζικούς λογαριασμούς στην Ελβετία.

Την ποινή της τριετούς φυλάκισης με τριετή αναστολή που είχε επιβληθεί από το εφετείο Αθηνών στον πρώην υπουργό Τάσο Μαντέλη, για ανακριβή δήλωση πόθεν έσχες την περίοδο που είχε λάβει το ποσό των 450.000 μάρκων ως χορηγία της Siemens, επικύρωσε το ποινικό τμήμα του Αρείου Πάγου.

Υπενθυμίζεται, ότι το Μάιο του 2010 ενώπιον της εξεταστικής επιτροπής ο Τάσος Μαντέλης κατέθεσε ότι ήταν αποδέκτης δύο εμβασμάτων ύψους 200.000 και 250.000 μάρκων σε τραπεζικούς λογαριασμούς στην Ελβετία, οι οποίοι είχαν ανοιχθεί στο όνομα του κουμπάρου του Γιώργου Τσουγγράνη με τον κωδικό «A. Rocos». Κατά του ισχυρισμούς του πρώην υπουργού Μεταφορών το ποσό των 450.000 μάρκων ήταν προεκλογική χορηγία της Siemens …» (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2014).

Ζήτω ο νομικός μας πολιτισμός.

Τα παίρνεις. Κάνεις το κομμάτι σου. Τα απολαμβάνεις. Τα χαίρεσαι. Το ομολογείς. Σε κάνουν ντά. Και είσαι ελεύθερος να συνεχίσεις να απολαμβάνεις τη ζωή σου ελεύθερος και «ωραίος».

Πρόκειται, νομίζουμε για έγκλημα κατά των νέων, των ανέργων, της ηθικής, της νοημοσύνης και της λογικής.

Αίσχος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου