Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Όσο είναι καιρός ακόμα …

Είμαστε της άποψης  ότι ο κ. Σαμαράς, ίσως όχι ως πρωθυπουργός, αλλά μάλλον ως αρχηγός της ΝΔ, υπέπεσε σε ένα μεγάλο λάθος. Προτίμησε τον εν πολλοίς άχρηστο και παροπλισμένο κ. Σπηλιωτόπουλο και τον άχρωμο και αναποτελεσματικό κ. Καλαφάτη ως υποψηφίους δημάρχους Αθηνών και Θεσσαλονίκης.

Προφανώς του αρέσει το φούμο που ετοιμάζουν οι ψηφοφόροι για τους εκλεκτούς του και αδιαφορεί προκλητικά για τις απόψεις των πολιτών και τις προσδοκίες τους.

Πρέπει άμεσα να αποσύρει τις υποψηφιότητες, να μην λάβει κομματική θέση απέναντι στους πολίτες και να τους αφήσει χωρίς διλήμματα να ψηφίσουν τους καλύτερους.

Αν θέλουν κάποιοι από τη ΝΔ να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους, ας το κάνουν μόνοι τους και χωρίς κομματική υποστήριξη.

Έτσι, μήπως και δούμε καλύτερες ημέρες και ένα νέο ήθος να επικρατεί επί τέλους και στην καθημαγμένη Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου