Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Πρόβλημα υποστελέχωσης στις ΔΟΥ παραδέχθηκε ο ΓΓ Δημοσίων Εσόδων …

«… Στη διάρκεια επίσκεψής του στη Θεσσαλονίκη ο κ.Θεοχάρης επισκέφθηκε τρεις ΔΟΥ και επισήμανε ότι όπως διαπίστωσε υπάρχουν ζητήματα, αλλά και πολλά ενθαρρυντικά σημάδια, όπως είπε χαρακτηριστικά (φωτ. αρχείου). 
  
Προβλήματα υποστελέχωσης στις εφορίες και στα τελεωνεία παραδέχθηκε ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Χάρης Θεοχάρης σε δηλώσεις του από τη Θεσσαλονίκη, κάνοντας γνωστό πως το υπουργείο Οικονομικών θα προχωρήσει σε προσλήψεις 1.000 εφοριακών και 150 τελωνειακών υπαλλήλων.

Ο κ. Θεοχάρης, που ήταν κεντρικός ομιλητής σε παρουσίαση βιβλίου του οικονομικού επιθεωρητή του υπουργείου Οικονομικών Γιάννη Μάρκοβιτς, με τίτλο: «Στα ίχνη του οικονομικού εγκληματία: Ένα εγχειρίδιο θεωρίας και πρακτικής», υπογράμμισε πως οι οργανωτικές αλλαγές, που πραγματοποιούνται στις εφορίες της χώρας, αποσκοπούν στον έλεγχο του προσωπικού, σε σχέση με το φόρτο εργασίας κάθε υπηρεσίας, ενώ, όπως είπε, με το νέο οργανόγραμμα δεν θα γίνονται άσκοπες μετακινήσεις …» (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, Παρασκευή, 07 Φεβρουαρίου 2014).

Πάντοτε, αγαπητέ κ. Θεοχάρη μας, το κράτος και η διοίκηση θα υπολείπεται σε ικανότητα και αντανακλαστικά από τους παρανόμους, τους εγκληματίες, τους κακόπιστους, τους μάγκες και τους οργανωμένους σε εγκληματικές ομάδες και οργανώσεις. Φαντάζομαι ότι συμφωνείτε και εσείς.

Επαναλαμβάνουμε την άποψή μας/πρόταση για την ανάθεση των ελέγχων σε υπολογιστές και όχι σε ανθρώπους, στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό τουλάχιστον (βλέπετε . http://simpleandclear.blogspot.gr/2012/08/blog-post_3.html ).

Υπάρχει ελπίδα να δούμε κάποτε και την Ελλάδα να μετασχηματίζεται σε σύγχρονο κράτος, με ασύγχρονη διοίκηση;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου