Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Όλγα Κεφαλογιάννη: Στόχος η χώρα μας να γίνει κορυφαίος τουριστικός προορισμός παγκοσμίως …

«Η Ελλάδα είναι μια ασφαλής και φιλόξενη χώρα, που μπορεί να προσφέρει αξέχαστες μοναδικές εμπειρίες. Είναι ένας τόπος με ανεξάντλητα ερεθίσματα, φυσικό περιβάλλον, πολιτιστική κληρονομιά, ωραίο τρόπο ζωής, γαστρονομία και κοιτίδα του σύγχρονου πολιτισμού. Είναι μια απέραντη χωματερή που θα θαυμάσετε και θα ζηλέψετε (δική μας η προσθήκη, μια και η κα Κεφαλογιάννη το ξέχασε προφανώς).
 
Αυτό είναι το μήνυμα που θα πρέπει να μεταφέρετε στην πατρίδα σας όταν επιστρέψετε». Αυτό δήλωσε το απόγευμα στο επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Ελυρος» του ομίλου της ANEK LINES, η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, καλωσορίζοντας 16 ζευγάρια από την Κίνα που επέλεξαν τη χώρα μας, και συγκεκριμένα την πόλη των Χανίων, για να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου. Τα ζευγάρια, που θα συνοδεύονται από ομάδα 32 Κινέζων μελλόνυμφων, 56 συγγενών και δημοσιογραφική ομάδα 20 ατόμων, θα επισκεφθούν το Ρέθυμνο, τον Άγιο Νικόλαο και το Ηράκλειο, με τελευταίο σταθμό τη Σαντορίνη για να ολοκληρώσουν την περιήγησή τους στο Αιγαίο …» (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ΕΛΛΑΔΑ

Μας προκαλεί αφάνταστα αυτή η περιφερόμενη κυρία.

Έχουμε ξαναγράψει περί των σκουπιδιών στην κυρία (βλέπετε το Ημερολόγιο…), αλλά αυτή τα θαυμάζει προφανώς και δεν τα πειράζει. Τα ιερά σκουπίδια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου