Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Σενάριο αποχώρησης Θεοχάρη ...

«… Σενάριο αποχώρησης του γενικού γραμματέα Εσόδων Χάρη Θεοχάρη εξετάζει, σύμφωνα με πληροφορίες, η κυβέρνηση, παράλληλα με τον ανασχηματισμό, ο οποίος αναμένεται να ανακοινωθεί την ερχόμενη Δευτέρα. Για το ενδεχόμενο αποχώρησης του κ. Θεοχάρη, 
 
η οποία αν τελικώς πραγματοποιηθεί θα λάβει τη μορφή της παραίτησης, έχουν ενημερωθεί, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι Βρυξέλλες αλλά και η τρόικα. Επιπλέον, η αλλαγή στην ηγεσία της Γενικής Γραμματείας Εσόδων θα συνοδευτεί και με ευρύτερες αλλαγές στον κρατικό μηχανισμό …» (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, 5 Ιουνίου 2014).

Πρέπει επί τέλους το πολιτικό σύστημα και οι πάσης φύσεως παραφυάδες αυτού, να υποστηρίξουν τη νομιμότητα, τις δικές τους αποφάσεις, τις δεσμεύσεις τους απέναντι στη λογική, τους χρηματοδότες της χώρας που οδήγησαν στη χρεωκοπία και τους άξιους και αποτελεσματικούς.

Οι νουνεχείς πολίτες πρέπει  να υποστηρίξουν τον κ. Θεοχάρη και το αξίωμά του.

Η Τρόικα και η Ομάδα Δράσης πρέπει να υπερασπιστούν με κάθε μέσο τη λογική, να καταδικάσουν τη λογική του πολιτικού κόστους και την ασέβεια απέναντι στους νόμους και τη νομιμότητα και να κατονομάσουν όλους αυτούς που επεξεργάζονται σενάρια οπισθοδρόμησης, ακόμα και αν πρόκειται για τον πρωθυπουργό.

Ο κ. Θεοχάρης ωφέλει να υπερασπιστεί τη θέση του, τη λειτουργία του και τη νομιμότητα. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ.

ΥΓ: Εκλαμβάνουμε την «είδηση» ως παρέμβαση της εφημερίδας ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ στο άθλιο πολιτικό παιχνίδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου