Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Με κινητοποιήσεις απειλούν οι αυτοκινητιστές ταξί …

« .. Έτοιμοι να ξεκινήσουν κινητοποιήσεις, κάθε μορφής, εμφανίζονται οι αυτοκινητιστές ταξί, τονίζοντας ότι η κατάσταση στον κλάδο είναι απελπιστική.
Παράλληλα στην ανακοίνωση η διοίκηση του ΣΑΤΑ κατηγορεί την κυβέρνηση για την οικονομική και φορολογική της πολιτική και υποστηρίζει ότι «είναι ώρα να φύγετε. Πάρτε μαζί σας την τρόικα κι αφήστε μας να ζήσουμε. Η Ελλάδα που δεν σκύβει το κεφάλι είμαστε εμείς. Είναι ο λαός της. Αυτό τον λαό τον ντροπιάσατε, τον ξεφτιλίσατε, τον ισοπεδώσατε. Κι όλα αυτά γιατί σας πίστεψε. Φτάνει πια. Μέχρι εδώ» (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, Τετάρτη, 18 Ιουνίου 2014).

Ο παραλογισμός και ο παλαιοκομματισμός ξαναχτυπάει.

Που είναι τα καλά τα χρόνια που ταξιδεύαμε 5,5 στα ταξί, τους παρακαλούσαμε να πάμε στον προορισμό μας και πάλι δεν μας πήγαιναν ευθέως, αλλά δια της τεθλασμένης.

Δεν λέμε, είναι βαρύ το να πληρώνεις φόρους, να δίνεις αποδείξεις, να μην σε αφήνουν να καπνίσεις, να σε ελέγχουν, να σε αξιολογούν, να είναι απαιτητικοί οι πελάτες, να έχουν ξυπνήσει οι τουρίστες – ιδίως με τα σατανικά μηχανάκια που μπορούν να παρακολουθούν τις διαδρομές -  να μην σε αφήνουν να ρίχνεις λάδια στο οδόστρωμα, να κλείνεις τους δρόμους, να επιβάλλεις τις απαιτήσεις σου όποτε γουστάρεις.

Παλιοζωή, παλιόκοσμε και παλιοκοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου