Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

Κολύμβηση: Άλλα δύο μετάλλια ο Χρήστου στο Ευρωπαϊκό της Ολλανδίας …

Μετά το χρυσό μετάλλιο και το παγκόσμιο ρεκόρ στα 100μ ύπτιο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος εφήβων/νεανίδων στο Ντόντρεχτ της Ολλανδίας, ο Απόστολος Χρήστου ανέβηκε σήμερα άλλες δύο φορές στο βάθρο!
Φωτογραφία αρχείου.

Ο πρωταθλητής του Ολυμπιακού κατάκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 50μ. και 200μ. ύπτιο, προσθέτοντας στην Ελλάδα την τρίτη διάκριση στη διοργάνωση.

Ο Χρήστου τερμάτισε στη δεύτερη θέση στα 200μ. ύπτιο με χρόνο 1:59:93, ενώ στα 50μ. βελτίωσε το Πανελλήνιο ρεκόρ εφήβων με 25.33. (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, Σάββατο, 12 Ιουλίου 2014 21:11).

Εύγε στο νεαρό αθλητή.

Με αφορμή τις επιτυχίες του νεαρού Χρήστου, μήπως είναι καιρός να διαμορφωθεί σοβαρή ελληνική πολιτική και στρατηγική για την αναβάθμιση όλων των ναυταθλητικών δραστηριοτήτων στην Ελλάδα;

Λογικά η Ελλάδα θα έπρεπε να είναι πάντοτε μεταξύ των πρώτων χωρών σε όλα τα αθλήματα του υγρού στίβου.

Θα έπρεπε επίσης να σημειώνει σημαντικές επιδόσεις στις τεχνολογίες που σχετίζονται με τα αθλήματα αυτά, αλλά και να ενθαρρύνεται με κάθε μέσο η απόκτηση τεχνικών μέσων από αθλητές, ομάδες και συλλόγους, ώστε να επιτυγχάνεται η άθληση μεγάλων τμημάτων των πολιτών και γιατί όχι και πρωταθλητισμός.

Τομείς που μπορούν να αναπτυχθούν είναι η έρευνα και ανάπτυξη, οι τεχνολογικές καινοτομίες, η υποστηριχτική φορολογική πολιτική, τα αποδοτικά οργανωτικά σχήματα, ο εθελοντισμός και η ευκολία ανάληψης πρωτοβουλιών, οι διεθνείς συνεργασίες, η τεχνογνωσία οργανώσεως διεθνών εκδηλώσεων,  κλπ., κλπ. Όλοι αυτοί οι τομείς (ενδεικτική αναφορά) μπορούν να δημιουργήσουν πολλές και καλές θέσεις απασχόλησης.

Αλλά μήπως ζητούμε καλλιγραφίες από τον κώλο της μυλωνούς;

Ελπίζουμε  όχι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου