Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

Παρουσία εφοριακών συναυλία στη Μύκονο …

Το πάθημα έγινε μάθημα. Οχι για τους ιδιοκτήτες του Nammos της Μυκόνου, που τζίραρε στη συναυλία του Χούλιο Ιγκλέσιας και του Αντώνη Ρέμου περί τα 2 εκατ. ευρώ, αλλά για το υπουργείο Οικονομικών. Εστειλε από νωρίς τους ελεγκτές όχι για να παρακολουθήσουν τη συναυλία, αλλά για να πιάσουν θέση δίπλα στην ταμειακή μηχανή. Οι ελεγκτές του υπουργείου Οικονομικών εισήλθαν νωρίς στο beach bar Nammos, διενέργησαν ελέγχους στις αποθήκες και αμέσως μετά έπιασαν πόστο στην ταμειακή μηχανή για να ελέγχουν εάν εκδίδονται όλες οι αποδείξεις.
Υπενθυμίζεται το 2009 είχαν επιβληθεί φόροι και πρόστιμα συνολικού ύψους 3.972.930 ευρώ στο μπαρ Nammos, καθώς και σε επιχειρήσεις εστίασης που ανήκουν στον ίδιο ιδιοκτήτη, ύστερα από τακτικό φορολογικό έλεγχο που είχε διενεργήσει το ΣΔΟΕ για τις χρήσεις 2007-2008.
Ταυτόχρονα, δόθηκε εντολή ελέγχου στο Περιφερειακό Ελεγκτικό Κέντρο Αθηνών, ο οποίος έλεγχος ολοκληρώθηκε μετά το άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών τής υπό έρευνα επιχείρησης με τον καταλογισμό φόρων και προστίμων ύψους 2.694.098 ευρώ για το μπαρ Nammos και συνολικά 3.972.930 ευρώ για τις επιχειρήσεις συμφερόντων του ίδιου επιχειρηματία. (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, 1η Αυγούστου 2014).

Παρακαλούμε να πείτε στα τζίνια τους συνεργάτης σας κα Κ, να μας πουν αν ο κ. επιχειρηματίας πλήρωσε κανένα πρόστιμο, αν και προφανώς αυτά είναι ψιχία μπρος στις εισπράξεις του επί χρόνια και χρόνια.

Μάλλον θα έριχνε και κάτι ψιλά στα κόμματα, στον κ. δήμαρχο και λοιπούς άρχοντες  για τους ευαγείς σκοπούς τους.

Τι λέτε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου