Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Παρασκευή 15 Αυγούστου 2014

Ολυμπιακή ερήμωση δέκα χρόνια μετά …

Επισκεπτόμαστε ένα από τα ολυμπιακά ακίνητα. Ο χώρος υποτίθεται ότι φυλάσσεται. Μπαίνουμε στο πάρκινγκ από μια μισάνοιχτη καγκελόπορτα. Περνάμε πλάι από δύο πύλες φραγμένες με κιγκλιδώματα και φτάνουμε στην είσοδο των VIP θεατών. Δεν εμφανίζεται κανείς να μας ελέγξει. Μόνο φυλλωσιές μπλέκονται άναρχα στο διάβα μας. Τις παραμερίζουμε και βρισκόμαστε στις εγκαταστάσεις του μπιτς βόλεϊ, στο Νέο Φάληρο. Δεν είμαστε οι πρώτοι επισκέπτες εδώ. Ηλεκτρικοί πίνακες έχουν λεηλατηθεί, καλώδια χάσκουν από τις ψευδοροφές και από τα κλιματιστικά έχουν απομείνει μόνο πλαστικά κουφάρια.
 Λεηλατημένη αίθουσα στο γήπεδο του μπιτς βόλεϊ.

Οι πλιατσικολόγοι άφησαν πίσω τους έγγραφα με τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων με ημερομηνία 20 Αυγούστου 2004 και ώρα 17.58. Σε έναν τοίχο κρέμεται ακόμη μια ξεθωριασμένη αφίσα με την επιγραφή: «Αυτοί οι Αγώνες θα έχουν το δικό μας πρόσωπο». (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ , 15 Αυγούστου 2014 07:45).

 Διαβάζει κανείς το άρθρο και του έρχονται κλάματα.

Και βέβαια το άθλιο πολιτικό σύστημα και οι διαπρεπείς ταγοί του όλοι θα τρώνε και θα πίνουν χλευάζοντας τα κορόιδα τους συνεπείς φορολογούμενους που πλήρωσαν και πληρώνουν. Και χωρίς καμιά συνέπεια για τις μαφίες που λεηλάτησαν και λεηλατούν τη χώρα και κάθε ικμάδα της.

Και οι κκ. εισαγγελείς και η ηγεσία της δικαιοσύνης θα είναι προφανώς ακόμα απασχολημένοι με το μέτρημα των αναδρομικών και δεν θα βρίσκουν χρόνο και διάθεση να ασχοληθούν με τους καθώς πρέπει και κουστουμαρισμένους ληστές και τους στρατούς τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου