Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Τ. Κουίκ: Ανεπίτρεπτη η χρήση του κυβερνητικού αεροπλάνου από τον Ευ. Βενιζέλο …

Ερώτηση προς τους υπουργούς Εξωτερικών, Άμυνας και Επικράτειας, για τη χρήση του κυβερνητικού αεροσκάφους από τον υπουργό Εξωτερικών και Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ευάγγελο Βενιζέλο, κατέθεσε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ. 
Ο κ. Κουίκ τονίζει ότι «δεν μπορεί προκλητικά να ανακοινώνει επίσημα το υπουργείο Εξωτερικών ότι ο υπουργός έκανε χρήση του κυβερνητικού αεροπλάνου με ενδιάμεσες στάσεις τη Σκιάθο, επειδή δεν ήθελε να χαλάσει τις... διακοπές του! Συναισθάνεται, ότι υπάρχουν Έλληνες, που δεν μπόρεσαν και φέτος να κάνουν διακοπές; Ότι υπάρχουν Έλληνες οι οποίοι, αν είναι τυχεροί και έχουν δουλειά, μπορεί να πηγαίνουν σε αυτήν με τα πόδια, για λόγους οικονομίας;». (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, Τρίτη, 26 Αυγούστου 2014 09:15, UPD:09:16).

Δεν συμφωνούμε καθόλου με τον τρόπο που πολιτεύεται ο κ. Κουίκ.

Ωστόσο ο κ. Βενιζέλος αρέσκεται να κάνει ότι θέλει και να αδιαφορεί για όλους και για όλα. Άλλωστε έχουμε ξαναγράψει για τη συμπεριφορά του στο Ημερολόγιο.

Πρέπει να δοθούν πλήρεις εξηγήσεις, αν και πολύ φοβούμαστε ότι οι καταγγελίες αληθεύουν.

Έχουμε δε την εντύπωση ότι ο κ, Ευάγγελος φροντίζει να επωφελείται όσο μπορεί περισσότερο μια και τον περιμένει - το ασφαλώς στενάχωρο για ο εκτόπισμά του - χρονοντούλαπο της Ιστορίας.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου