Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

Εκτενείς αναφορές από τα διεθνή ΜΜΕ για τον τάφο της Αμφίπολης …

«… Εκτενή ρεπορτάζ για τις ανασκαφές στην Αρχαία Αμφίπολη και την επίσκεψη του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στον χώρο, «φιλοξενούνται» στα διεθνή Μέσα.

Με τίτλο «Greek prime minister says "extremely important tomb uncovered in northern Greece"» φιλοξενείται στις ηλεκτρονικές σελίδες αμερικανικών ΜΜΕ (ABC News, Fox News) πρακτορειακό ρεπορτάζ του «Associated Press» σχετικά με την επίσκεψη του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στον χώρο της σημαντικής αρχαιολογικής ανασκαφής στην Αρχαία Αμφίπολη, όπου εκτιμάται ότι έχει ανακαλυφθεί σημαντικός τάφος από την εποχή της βασιλείας του Μεγάλου Αλεξάνδρου …» (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, Τετάρτη, 13 Αυγούστου 2014 15:21, UPD:15:27).

Για μια ακόμα φορά η Ελληνική γη κάνει περήφανους τους Έλληνες, αν και δεν γνωρίζουμε ακόμα τι πρόκειται να αποκαλυφθεί.

Και ενώ ο πλανήτης συνταράζεται από βία, εγκλήματα, εμφυλίους, καταστροφές, βία, πείνα, ασθένειες, η Ελλάδα προβάλλει πολιτισμό και ανθρώπινα επιτεύγματα – έστω και άθελά της - και ευκαιρίες για αναστοχασμό και ενδοσκόπηση.

Για μια ακόμα φορά Ελληνική γη αποκαλύπτει τους κρυμμένους θησαυρούς της, ενώ εμείς τη φιλοδωρούμε συνεχώς με σκουπίδια, καταστροφές, περιφρόνηση του θαυμάσιου  περιβάλλοντός της, λεηλασίες, αυθαίρετα, πυρκαγιές και ότι άλλο βάζει ο νους μικρών, κακόβουλων έως διεστραμμένων ανθρώπων.

Ελπίζουμε ότι η ιστορική αυτή αποκάλυψη θα δώσει την ευκαιρία για ενδοσκόπηση, ονειροπόληση και στροφή σε ευγενικούς και λαμπρούς κοινωνικούς στόχους.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου