Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

Δημιουργία «Task Force» υγείας στο Αιγαίο…

Τη δημιουργία μίας ειδικής «Ομάδας Δράσης» («Task Force») στο Αιγαίο ανακοίνωσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Λεωνίδας Γρηγοράκος,
 
κατά την επίσκεψή του στην 2η Υγειονομική Περιφέρεια Πειραιώς και Αιγαίου.

Ακόμα, ανακοίνωσε ότι στις προτεραιότητές του και στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του είναι η δημιουργία μια ομάδας «task force» στην περιοχή του Αιγαίου, η οποία θα αποτελείται από ιατρούς, διασώστες, νοσηλευτές, ψυχολόγους, μαίες και κοινωνικούς λειτουργούς και θα παρεμβαίνει επικουρικά στο Αιγαίο για την επίλυση των προβλημάτων υγείας των κατοίκων των νησιωτικών περιοχών.

Αναφέρθηκε και στην επιτάχυνση των διαδικασιών για το Εθνικό Δίκτυο Τηλεϊατρικής μέσα από την συνεργασία των φορέων της 2ης ΥΠΕ, του ΕΚΑΒ και του ΕΚΕΠΥ. (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, Δευτέρα, 11 Αυγούστου 2014 18:45).

Μπράβο. Ακόμα ένας αναμορφωτής των υπηρεσιών Υγείας στη νησιωτική Ελλάδα.

Αλλά γιατί μόνον εκεί κ. Γρηγοράκο;

Ασφαλώς ο κ. υπουργός ως νέος τοιούτος, δεν θα έχει ξανακούσει για την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας και την τηλεϊατρική που το υπουργείο δρομολόγησε από το 1979 τη πρώτη και το 1989 τη δεύτερη!

Μπορεί να δει κανείς και τις σχετικές αναρτήσεις http://simpleandclear.blogspot.gr/2013/12/t-vodafone-100.html και  http://simpleandclear.blogspot.gr/2014/04/blog-post_7954.html, αλλά και άλλες σχετικές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου