Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Λ. Ρακιντζής καταγγέλλει ασυλία «επωνύμων» …

Σοβαρότατες καταγγελίες περί ιδιότυπης ασυλίας «επωνύμων» για οικονομικά αδικήματα, όπως επίσης και για τον ρόλο της Βουλής σε διαδικασίες έως και κάλυψης διεφθαρμένων συμπεριφορών, μέσω νομοθετικών ρυθμίσεων, διατύπωσε χθες στο Κοινοβούλιο ο γενικός επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρος Ρακιντζής. Τις καταγγελίες αυτές έχει διατυπώσει και γραπτώς.
  
Ο κ. Λ. Ρακιντζής στην προσφάτως δημοσιοποιηθείσα έκθεσή του για το έτος 2013, το περιεχόμενο της οποίας, άλλωστε, ήταν και το αντικείμενο της συζήτησής του χθες με τα μέλη της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας. Ο ίδιος, πάντως, περιορίστηκε εκ νέου στη διατύπωση γενικών συμπερασμάτων, χωρίς -αν και ρωτήθηκε από βουλευτές της αντιπολίτευσηςνα αναφερθεί σε ονόματα ή να δώσει συγκεκριμένα στοιχεία επί των επίμαχων υποθέσεων. (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, 18 Σεπτεμβρίου 2014).

Ευχαριστούμε κ. Λέανδρε (όνομα και πράγμα) για τις επισημάνσεις για πολλοστή φορά. Τουλάχιστον είστε συνεπής και κατά περίπτωση και επιλεκτικά, ειλικρινής.

Ωστόσο είναι καιρός να πάρετε την μεγάλη απόφαση: Να παραιτηθείτε επί τέλους (με την ελπίδα ότι θα ανοίξει ο δρόμος σε ένα ικανό και ατρόμητο στέλεχος Έλληνα ή Ευρωπαίο) και πηγαίνοντας σπίτι σας να μιλήσετε ανοιχτά, ειλικρινά και χωρίς φόβο και τρόμο, για την πραγματική κατάσταση, τους διαπλεκόμενους, τους ενόχους και τους εγκληματίες που κρατούν δέσμια στο μεσαίωνα την Ελληνική κοινωνία.

Αυτό θα είναι πράξη ύψιστου πατριωτικού και εθνικού συμφέροντος, αν κατανοείτε τι εννοούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου