Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

«Μουσικός της Χρονιάς» ο Λεωνίδας Καβάκος …

Μία από τις υψηλότερες και πλέον τιμητικές διακρίσεις στον χώρο της κλασικής μουσικής έλαβε ο σπουδαίος Ελληνας βιολιστής Λεωνίδας Καβάκος. Του απονεμήθηκε ο τίτλος του «Μουσικού της Χρονιάς» προχθές στο Λονδίνο, στο πλαίσιο των Gramophone Awards 2014 του ομώνυμου έγκυρου εντύπου. Ορισμένοι το αποκαλούν μάλιστα το «Οσκαρ» της κλασικής μουσικής.
 
«Αισθάνομαι ακόμα μεγαλύτερη συγκίνηση για τη βράβευση», υπογράμμισε ο μουσικός σε τηλεφωνική του επικοινωνία με την «Κ», «αν σκεφτεί κανείς ότι η ανάδειξη του νικητή γίνεται από την ψηφοφορία του απλών φίλων της μουσικής σε όλον τον κόσμο, σε αντίθεση με τα υπόλοιπα Gramophone Awards, που δίνονται από το περιοδικό. (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, 19 Σεπτεμβρίου 2014).

Εύγε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου