Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Συνεχίζει η Τροχαία έλεγχους για ανασφάλιστα αυτοκίνητα …

Θα έπρεπε ήδη να έχει αντιληφθεί  η ηγεσία της το απονενοημένο του εγχειρήματος.

Κοστίζει  πολλά, κανείς δεν συνετίζεται και η Τροχαία ασχολείται με αλλότρια και απέχει επιδεικτικά από πραγματικά καθήκοντά της.

Και η λύση θα μου πείτε;

Αφού όλα τα αυτοκίνητα είναι καταχωρημένα σε βάσεις πληροφοριών και οι ασφαλιστικές γνωρίζουν ποιοι έχουν κάνει ασφαλιστήρια συμβόλαια, η διασταύρωση και ο εντοπισμός των ανασφάλιστων αυτοκινήτων είναι εργασία ολίγων λεπτών για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Και τα συμβόλαια μπορούν να γίνονται αυτόματα εις χρέωση των ιδιοκτητών, εκτός και αν  εκείνοι προσφύγουν με επιχειρήματα κατά των ασφαλιστηρίων. Εναλλακτικά τα συμβόλαια μπορούν να γίνονται ταυτόχρονα, ηλεκτρονικά, με την καταβολή των τελών κυκλοφορίας.

Κάποτε η Ελλάδα πρέπει  να εκσυγχρονιστεί. Παντού, σε όλα και κυρίως στη νοοτροπία και τις λύσεις.

Κάνουμε λάθος;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου