Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Νανοπολιτική και νανοπολιτικοί …

Η νανοτοεχνολογία είναι σύγχρονη επιστήμη με λαμπρό μέλλον και αναμενόμενες δραματικές καινοτομίες προς όφελος των πολιτών και της ανθρωπότητας.

Δυστυχώς εδώ στην Ελλάδα ευδοκιμεί ένα άλλο είδος επιστήμης και επιστημόνων, η Νανοπολιτική και οι Νανοπολιτικοί.

Ο όρος νάνο, εδώ αναφέρεται στο μέγεθος των ανθρώπων του οικοσυστήματος της ελληνικής πολιτικής σκηνής, αλλά στο μέγεθος του αποτελέσματος της προσπάθειάς τους να «διαμορφώσουν» συγχρόνους και αποτελεσματικούς θεσμούς προς όφελος των πολιτών και της κοινωνίας εν τω συνόλω της.

Διαβάσαμε στη εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ της 14ης Σεπτεμβρίου 2014 και αναρωτηθήκαμε τι από αυτά τα σημαντικά που περιγράφουν οι συγγραφείς υφίσταται στην Ελλάδα και αν υπάρχει έστω κάποιος προγραμματισμός να ασχοληθεί και η Ελλάδα συστηματικά με δραστηριότητες του τύπου που περιγράφονται και να αποφύγει τα τραγικά στραβοπατήματα και την πρόκληση και περιφρόνηση προς τους πολίτες.

Φυσικά εννοούμε το δημόσιο τομέα και τις παραφυάδες αυτού ήτοι τα ΑΕΙ και ΤΕΙ και τους ταγούς και τους ηγέτες μας.


Ελπίζουμε ότι κάποιο κάποτε (εννοούμε σύντομα) θα θελήσουν να ασχοληθούν με τα πραγματικά και ζέοντα προβλήματα των συγχρόνων κοινωνιών και όχι με τα θέματα που απασχολούν τους ανόητους και διαπλεκόμενους καθημερινούς κλακαδόρους των ΜΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου