Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Οι υπάλληλοι των δημάρχων και της κας Δούρου …

Άρχισαν τα όργανα.

Τα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ δεν εφαρμόζουν λέει το νόμο, αλλά το δίκαιο (δήμαρχος Χαλανδρίου κ. Ρούσος, εξαιρετικό), ώστε να μην αποκαλυφθούν οι απατεώνες δημοτικοί υπάλληλοι και να συνεχίσουν να κοροϊδεύουν τους νομιμόφρονες έλληνες και αυτούς που τους δίνουν μεροκάματα.

Πρέπει οι δημοτικοί «άρχοντες» (σε αυτούς αναφερόμαστε σήμερα) να κατανοήσουν ότι οι υπάλληλοι δεν είναι περιουσία τους, ούτε μισθωτοί τους, αλλά υπάλληλοι του δήμου και του μηχανισμού διαχείρισης των θεμάτων του δήμου. Απλώς προΐστανται των δημοτικών υπαλλήλων για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και πρέπει να ζητούν από αυτούς, στα πλαίσια της νομιμότητας, του υπαλληλικού κώδικα και της δεοντολογίας, να εργάζονται για την υλοποίηση των πολιτικών και των στρατηγικών που διαμορφώνουν οι δήμαρχοι, εκτός από τις πάγιες εργασίες που πρέπει  να διεκπεραιώνουν αμελλητί, αποτελεσματικά και με ευγένεια προς του δημότες και τους άλλους συναλλασσόμενους. Τίποτε άλλο.

Άρα πρέπει να διαχωριστεί πλήρως το θέμα διαχείρισης του ανθρωπίνου δυναμικού από το θέμα καλών πρακτικών και υποστήριξης των πολιτικών και στρατηγικών. Οι δήμαρχοι δεν έχουν κανένα απολύτως λόγο να εμπλέκονται στις υπαλληλικές σχέσεις των υπαλλήλων.

Ελπίζουμε το θέμα αυτό να γίνει κατανοητό προς πάσα κατεύθυνση και εν ανάγκη να διευκρινιστεί το νομικό καθεστώς αρμοδιοτήτων υπαλλήλων και δημοτικών αρχόντων.

Κάνουμε λάθος; 

ΥΓ: Αγαπητή ωραία κοιμωμένη κα Δικαιοσύνη: Παρακαλούμε να εφρμοστεί άμεσα ο Νόμος προς πάσα κατεύθυνση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου