Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Σε κοινές δράσεις προχωρούν τα υπουργεία Τουρισμού και Πολιτισμού …

Σε κοινές δράσεις των υπουργείων τους συμφώνησαν να προχωρήσουν η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη και ο υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Κώστας Τασούλας.
 
Στην απόφαση αυτή κατέληξαν σε συνάντηση που είχαν στο υπουργείο Πολιτισμού οι δυο υπουργοί, θέτοντας σε νέα βάση τη συνεργασία  των δύο υπουργείων.

Στόχος, όπως επισημάνθηκε, είναι η ανάδειξη του ελληνικού τουρισμού και η προβολή της πολιτιστικής κληρονομιάς της χώρας.

Ειδικότερα, κατά τη συνάντηση υπήρξε συμφωνία για τον συντονισμό των δράσεων των δύο υπουργείων στην κατεύθυνση προσέλκυσης διεθνών κινηματογραφικών και τηλεοπτικών παραγωγών στην Ελλάδα. (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, Τρίτη, 02 Σεπτεμβρίου 2014 17:26, PD:18:02).

Θαυμάσια ιδέα.

Μήπως όμως βρε παιδιά πρέπει  να συζητήσετε και το πώς θα απαλλαγεί η Ελλάδα και όλες οι γωνίες της – με πρώτους τους αρχαιολογικούς χώρους - από τα σκουπίδια, τα λύματα, τα τοξικά απόβλητα, τους βανδαλισμούς των μνημείων και των δημοσίων χώρων και άλλα ταπεινά, αλλά εξαιρετικά σημαντικά και άλυτα;

Δε λέω, θέλει δουλειά, ιδέες , χρόνο και συνεργασίες. Δυστυχώς όλα εν ανεπαρκεία στη σύγχρονη Ελλάδα.

Θα ασχοληθείτε; Θα τολμήσετε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου