Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Κατατέθηκε η πρόταση νόμου του ΣΥΡΙΖΑ για επαναφορά του κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ …

Την επαναφορά του κατώτατου μισθού στα προ μνημονίων επίπεδα, δηλαδή στα 751 ευρώ μικτά μηνιαία, προβλέπει πρόταση νόμου του ΣΥΡΙΖΑ που κατατέθηκε σήμερα στη Βουλή, όπως άλλωστε είχε προαναγγείλλει χθες ο πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας.  
Με την πρόταση νόμου προτείνεται η «κατάργηση των μνημονιακών αντεργατικών και αντιδημοκρατικών νομοθετικών ρυθμίσεων του 2010 -2014, που έπληξαν τον θεσμό των συλλογικών συμβάσεων εργασίας και τις συνδικαλιστικές ελευθερίες κατά παράβαση του Συντάγματος και της διεθνούς εργατικής νομοθεσίας». (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, Πέμπτη, 02 Οκτωβρίου 2014 12:13, UPD:12:15).

Χαράς ευαγγέλια. Όλοι μαζί σου Αλέξη. Εσένα θέλουμε, αν και μας φαίνεσαι πολύ συντηρητικός, μια και ακόμα και ο ΣΥΡΙΖΑ τσίριζε εναντίον της «γενεάς των 750 €».

Είμαι σίγουρος ότι το θυμάσαι, αλλά φαίνεται ότι κρίνεις σοφότερον και οι περιστάσεις  απαιτούν σιωπή και διαφορετικά συνθήματα.

Έχουμε ωστόσο ακόμα ένα ερώτημα που δεν είδαμε να συζητείται. Το έχουν μάθει οι εργοδότες ή τους το φυλάς για έκπληξη;

Αν το έχεις συζητήσει μαζί τους, μπορείς να πεις τι λένε και ποια είναι η επίσημη άποψή τους και πότε διατυπώθηκε δημοσίως; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου