Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Γέμισε ο τόπος και πολιτικά σκουπίδια …


Ήταν αναμενόμενο.

Είναι ηλίου φαεινότερον, ότι η χώρα που βρίθει σκουπιδιών σε κάθε γωνία της και σε κάθε δημόσιο χώρο – δεν μπορούμε φυσικά να γνωρίζουμε τι συμβαίνει στους ιδιωτικούς χώρους, αλλά είμαστε πεπεισμένοι ότι υπάρχει εκτεταμένη ρύπανση εγκεφάλου – θα είχε να επιδείξει και πολιτικά σκουπίδια σε μεγάλη μάλιστα κλίμακα και έκταση.

Και δυστυχώς κάνουν την κραυγαλέα παρουσία τους αισθητή παντού. Αρχής μάλιστα γενομένης από τη κυβέρνηση και δυστυχώς και εντός της Βουλής.

Αν υπάρχουν διαφωνίες, δείτε το κανάλι της τιβί της Βουλής και παρακολουθείστε τι γράφεται και τι λέγεται δημοσίως.

Φτάσαμε πλέον στην εποχή που ένας νέος άθλος του Ηρακλέους αναζητεί χορηγούς (έκφραση της σύγχρονης πρακτικής στην Ελλάδα του 2014) προκειμένου να προχωρήσει το χρονοδιάγραμμα της απομάκρυνσης της κόπρου, της απορρύπανσης και της αποκατάστασης του υγιούς κοινωνικού οικοσυστήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου