Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Συνδικαλιστική αργία …

«… Ο υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος επανέφερε μία μέρα αργίας στα σχολεία για να μπορούν οι εκπαιδευτικοί να συμμετέχουν στις συνδικαλιστικές γενικές συνελεύσεις τους. Την ονομάζει βεβαίως «συνδικαλιστική άδεια», αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πρόκειται για αργία εφόσον είναι υποχρεωτική για όλους τους εκπαιδευτικούς, είτε αυτοί προτίθενται να συμμετάσχουν στις συνελεύσεις είτε όχι, με συνέπεια να κλείνουν τα σχολεία ...» (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ , 19.10.2014).

Τη κατάσταση διεκτραγωδεί ο κ. Σταύρος Τσακυράκης, καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Δε βαριέσαι.

Τα εγκλήματα κατά των νέων της Ελλάδος συνεχίζονται κατά συρροή και ατιμώρητα, μια και οι γονείς αδυνατούν πλέον να παρακολουθήσουν τα τεκταινόμενα ή αδιαφορούν, οι κκ. εισαγγελείς κοιμούνται ακόμα (ζαλισμένοι από το μέτρημα των αναδρομικών τους) και ως κοινωνία ανεχόμαστε ακόμα μέχρις εξευτελισμού, το υπάρχον πολιτικό σύστημα.

Όλη η Ευρώπη τρέχει προς τον εκσυγχρονισμό, τη καινοτομία, τις νέες εφαρμογές και τις προσπάθειες παραγωγής καλύτερων συνθηκών για τους πολίτες. Τρέχει και η Ελλάδα, αλλά  όπισθεν. Ολοταχώς.

Αίσχος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου