Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Σκότωσε μία γυναίκα και έναν αστυνομικό για να προλάβει το πράσινο φανάρι στην Π. Ράλλη …

Το δυστύχημα συνέβη λίγο πριν τις 11 το πρωί επί της οδού Π. Ράλλη, στο ρεύμα προς τη λεωφόρο Κηφισού. Ο οδηγός ενός Smart,
 
o οποίος σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες έτρεχε προσπαθώντας να προλάβει το πράσινο φανάρι, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και αρχικά έπεσε πάνω σε δύο γυναίκες, οι οποίες στέκονταν δίπλα σε στάση λεωφορείου. Στη συνέχεια το Smart παρέσυρε μία μοτοσυκλέτα, τραυμάτισε θανάσιμα έναν αστυνομικό που βρισκόταν έξω από τη Διεύθυνση Αλλοδαπών και τερμάτισε την ανεξέλεγκτη πορεία του πέφτοντας διαδοχικά πάνω σε τρία αυτοκίνητα. Ένα ακόμα άτομο έχει τραυματιστεί και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.
Ο οδηγός του Smart, όπως επίσης και ο συνοδηγός, δεν έπαθαν απολύτως τίποτα …» (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, 15 Οκτωβρίου 2014).

.Ο εγκληματίας πρέπει  να στιγματιστεί και να καταδικαστεί για εγκλήματα κατά συρροή.

Επίσης πρέπει  να δικαστούν οι υπεύθυνοι της Τροχαίας, η οποία έχει εγκαταλείψει το έργο της και προφανώς έχει γίνει υπάλληλος των συνδικαλιστών.

Δεν ελέγχει τίποτε, κανένα, ενώ επικρατεί κυκλοφορικά χάος και οι οδηγοί συμπεριφέρονται όπως γουστάρουν και όπως τους καπνίσει.

Διαβάστε τι γράφαμε στο http://simpleandclear.blogspot.gr/2014/03/blog-post_5779.html σχετικά. Φυσικά δεν πήραμε ποτέ απάντηση και προφανώς δεν θέλουν πάρε δώσε με τους ενοχλητικούς πολίτες.

Αίσχος, ντροπή και τζάμπα τα μεροκάματα.

1 σχόλιο:

  1. Η Αστυνομία πρέπει να ελέγξει με προσοχή το μητρώο του Αλβανού οδηγού του Smart. Τίνος ιδιοκτησία είναι το αυτοκίνητο; Ποιά είναι η σχέση του με τον Αιγύπτιο; Γιατί δεν σταμάτησε στο ατύχημα που προηγήθηκε;

    Ίσως και πολλά άλλα, τα οποία εκείνη θα κρίνει ότι χρήζουν διερεύνησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή