Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Αναπληρωτής πρύτανης ΕΚΠΑ: Καλά οργανωμένο επεισόδιο τα όσα συνέβησαν χθες …

«… Φοιτητές αδειάζουν δυο σακούλες με σκουπίδια, που έχουν μαζέψει από χώρους του Πανεπιστημίου, στο γραφείο του αντιπρύτανη του ΕΚΠΑ Αντώνη Καλοκαιρινού, διαμαρτυρόμενοι για την κατάσταση, από πλευράς καθαριότητας, που επικρατεί στους χώρους του ιδρύματος.
  
«Απαράδεκτα» χαρακτήρισε ο αναπληρωτής πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών, Αντώνης Καλοκαιρινός, τα όσα συνέβησαν χθες στο κεντρικό κτήριο του ιδρύματος, όταν ομάδα φοιτητών άδειασε σακούλες με σκουπίδια σε ένδειξη διαμαρτυρίας …» (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, UPD:10:13, Τρίτη, 25 Νοεμβρίου 2014 10:09).

Βέβαια αυτά είναι σκουπίδια που οι ίδιοι δημιουργούν και απαιτούν κατόπιν να τα μαζεύει το κράτος. Έτσι δεν είναι;

Αυτά τα τραμπουκόπαιδα πρέπει άμεσα να διαγραφούν από τα πανεπιστήμια.

Δεν ξέρουμε που έχουν μεγαλώσει και κάτω από ποιές συνθήκες. Ίσως είναι η ευρωπαϊκή εκδοχή των τζιχαντιστών και των ανερχομένων προς την εξουσία καταληψιών, αλλά είναι μαθηματικώς βέβαιο ότι δεν αξίζουν και δεν πρέπει να γίνουν επιστήμονες.

Δεν ασχολούνται με τις σπουδές τους και τις νεανικές επιδιώξεις και όνειρά τους, αλλά είναι μισθοφόροι κομμάτων και πολιτικών συνασπισμών.

Οι τραμπούκοι αυτής της ηλικίας πρέπει να μείνουν έξω από τα πανεπιστήμια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου