Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Στάσεις εργασίας αύριο στις συγκοινωνίες …

«… Με στάσεις εργασίας θα συμμετάσχει η πλειονότητα των μέσων μαζικής μεταφοράς στην αυριανή γενική πανελλαδική απεργία των ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ κατά της ασκούμενης οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης.
 
Οι εργαζόμενοι επέλεξαν αυτή τη μορφή κινητοποίησης προκειμένου, όπως αναφέρουν σε σχετικές ανακοινώσεις τους, να μπορέσουν, όσοι το θελήσουν, να συμμετάσχουν στις απεργιακές συγκεντρώσεις. Ωστόσο, ακινητοποιημένα όλη την ημέρα θα είναι τα τρένα και ο προαστιακός σιδηρόδρομος, ενώ καμία πτήση δεν θα πραγματοποιηθεί από και προς ελληνικό αεροδρόμιο λόγω της 24ωρης απεργίας που έχουν εξαγγείλει οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας …» (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, 26 Νοεμβρίου 2014).

Άλλη μια ταλαιπωρία των πολιτών του Λεκανοπεδίου από τους άθλιους χουντοσυνδικαλιστάδες και τους προνομιούχους εργαζομένους (;) στα ΜΜΜ. Και όχι μόνον.

Πόσο δίκαιο έχει η Τρόικα που επιμένει στις αλλαγές του νόμου περί συνδικαλισμού, αν και αγνοούμε τις προτεινόμενες ρυθμίσεις. Ναι αυτές που δεν θέλει καν να μάθουμε το εξαιρετικό ΠΑΣΟΚ (ναι αυτού που θα απομείνει με το % χωρίς αριθμό τελικώς) και η άχρωμη παραζαλισμένη ΝΔ.

Ντροπή και αίσχος έλληνες συνδικαλιστές, που το μόνο που γνωρίζετε είναι οι απεργίες, ενώ δεν έχετε γνώσεις, φωνή, διαπραγματευτικές ικανότητες και στερείστε εντελώς λογικής.

ΥΓ: Οι μάγκες του Μετρό δεν είναι επιταγμένοι; Και οι νόμοι; Και η νομιμότητα; Και πως μπορούν και κάνουν ότι γουστάρουν; Και περιπαίζουν κυβέρνηση, Δικαιοσύνη  και πολίτες;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου